dijous, 26 de febrer del 2009

ANSIADO " Viajando a la eternidad"

El grup ANSIADO de Badalona (abans es deien ANSIA, per problemes legals s'han vist obligats a canviar el nom), presenten el seu segon disc "Viajando a la eternidad", un cd amb 10 temes amb un so molt més Heavy Metal i millor produït que el seu primer treball. A destacar la veu del seu frontman Pimpon, molt menys esquinçada en alguns temes, més neta, que sorprendrà als seguidors de la banda acostumats a la seva veu tronadora de sempre. Guitarres esmolades. Gaudireu dels "solos" i de les "intros". Molt bona part rítmica, però trobo en falta alguna part de baix en solitari. La bateria amb personalitat i presència.
Un cd molt equilibrat on trobem temes de canya com "Despertaré", el hit del disc i "La Rave" i "Luisa", potser els temes més heavy's de tot l'àlbum, "Viajando a la eternidad", dóna nom al cd, un tall tranquil però contundent, una balada com "La Veleta", "Rabia y miedo", amb una tornada que s'enganxa. Una versió del grup Tumbando Motos, "y me soltaste la mano". En el tema "El Indio", la veu et recordarà a la de sempre, made in Pimpon, no tant neta i polida. Amb una curta introducció instrumental, que bé podria ser d'una banda sonora de pel·lícula tenim "El heroe", "Culpable" tanca el cd amb un crit a la desesperació.
Lletres totalment actuals y urbanes,basades en records, experiències, i penúries varies. Directes i dures.
Un pas més de la banda cap a un reconeixent dels seus 9 anys de carrera. Els felicito per apropar-se més cap el Heavy Metal, sense deixar els seus arrels rockers i punks. Bon so i composicions. Potser els finals d'alguns temes, els trobo precipitats.
ANSIADO és recomanable 100% en directe.
En ocasions, pinzellades de Els Suaves, Barricada però notable presència de Heavy metal, són ANSIADO. Felicitats!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada