dijous, 20 de novembre del 2008

ELVANDAR - Fin del mundo

"El fin del mundo", títol i un dels temes del cd del grup barceloní ELVANDAR. Amb un clar missatge crític amb el planeta Terra que pas a pas va directe a la destrucció. En tots els temes veiem referències a la destrucció social i personal: la violència de gènere, tristes records, ... només en el tema "Gracias a ti", en certa manera, és més optimista, un agraïment a la gent que tenim al nostre costat i ens ajuda a continuar el camí. "Al infinito", una cançó més tranquil·la sense perdre la duresa, amb lletra sobre la droga, "Antártida", podria ser el segon single del disc, també ens parla de la natura, de com la mà de l'home pot destruir aquest món. Amb unes tornades que enganxen.
En conjunt, 11 temes on trobem un heavy metal ben treballat on la veu del cantant, Chepa, dóna un toc característic, sense aguts de principi a fi com en el heavy més ortodox. Bon treball musical amb canvis de velocitat. Aire fresc dins del heavy metal que es fa al nostre país.
Una curiositat del cd és que hi han temes, ells els conten com a temes, de talls de pel·lícules que duren segons, no arriven al minut, excepte la intro D.E.P

Els amants de la sèrie "Bola de drac" tindran una sorpresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada