dijous, 5 de novembre del 2015

SLAYER + ANTHRAX a Barcelona 2015

Dimarts 3 de novembre. Nit de Thrash Metal a Barcelona. SLAYER + ANTHRAX. La sala apunt d'esclatar. Totes les entrades venudes.

Els thrashers de la costa est dels EEUU, què dir d'ells, en la seva linea. Entregats al públic. Recordant els seus hits de tota la vida i demanant en ocasions, la col·laboració del respectable a les tornades. Amb el tema Antisocial, ho van petar. Molt fan dels ANTHRAX que van entendre des de els seus inicis el Thrash de manera alegre i desenfadada amb un estil molt personal. Els seus directes sempre són una festa. Començar amb Caught in a mosh i acabar amb el Among the living. Recordatori als desapareguts Ronnie James Dio i a Dimebag Darrell. Es va fer curta la seva actuació. Sempre seran benvinguts a casa nostra.



Els thrasher californians i caps de cartell, van començar d'una manera atípica tapant tot l'escenari i descarregant la seva tralla un cop es va treure amb el tema Repentless. Noves incorporacions a la banda que ho van fer prou bé. El que no tenen gaire treballat és l'apropament amb el públic, ja sabem com és Kerry King, ell es limita a tocar i a tocar i fixar la mirada en el públic no és gaire habitual. I en Tom Araya sembla que no té clar el que vol dir quan es dirigeix a la massa. Bona descarrega dels SLAYER, icones del Thrash americà. I acabar amb Angel of death va fer un punt culminant de la nit, esgotats de moure les cervicals una bona estona. Actuació aproximadament d'una hora i mitja.


Respecte als teloners de Noruega KVELERTAK no puc dir res. No els vaig veure. El que vaig sentir a la sala és que no ho van fer malament. però començar un concert a les set de la tarda un dia laborable, és un suïcidi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada