dimecres, 15 de gener del 2014

Les crítiques de discos, són estúpides.

El Cafè Metal no fa ni farà cap crítica de discos per que és absurd.

En aquests temps, creieu que una crítica per gent especialitzada, d'un treball musical és lògica?. Quan una banda el que ha de fer és penjar el seu disc a Internet per ser escoltat i amb la opció de compra.

Fa anys si que era una cosa normal llegir crítiques de discos a les revistes de paper i a vegades et guiaves per aquelles paraules, compraves el disc, l'escoltaves i era una puta merda. Però ara?
Per que algunes bandes perden el cul per sortir criticades a les revistes i webs?, quina tonteria. Penja les teves cançons, tens multitud de xarxes socials per fer-ho, deixa que ho escolti amb tranquil·litat i si m'agrada, no et preocupis que et tindré a favorits, compraré el disc o les cançons que més m'agradin i si vens en concert a la meva ciutat, no pateixis que si puc, aniré a veure el bolo i segurament em compri una samarreta. I si puc, em faré una foto amb vosaltres.

Em fa molta gràcia quan un músic diu: "a nosaltres ens dóna el mateix les crítiques, fem el que ens agrada", i després perd el cul per ser criticat a les revistes, blocs i webs. I clar, han de ser bones crítiques.

2 comentaris:

  1. Coincido plenamente, y creo que internet se volvio un arma de doble filo para los musicos (nombro solo a ellos por que es de quienes se habla en el articulo) por que si bien, tienen muchisimas mas opciones para hacer conocer su musica y muchas veces de forma gratuita, tambien hay mucha mas opcion a critica, ya sea buena o mala.
    Lo malo es, asi como ciertos musicos se obsesionan con ser criticados (para bien) por cada vez mas y mas personas, tambien hay mucha gente que opina por que internet en gratis y que no tienen ningun tipo de objetividad a la hora de opinar y eso tambien a las bandas les puede hacer daño.
    Creo que lo mas justo es, dejar de hacerle caso a las criticas, pero DE VERDAD y que cada banda y/o musico cuelgue sus canciones alla donde quiera y que cada uno las escuche con tranquilidad y saque sus propias conclusiones y tenga su propia opinion de la banda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord, crec que les crítiques a tenir en compte són les dels consumidors. I el bon músic sap que poden ser bones o dolentes. Lo important és que ell estigui satisfet amb el que fa.

      Elimina