dimarts, 18 de setembre del 2012

"ACOUSTIC PROJECT" A PUNT DE FER DIRECTES.

A punt d pujar-se als escenaris, ACOUSTIC PROJECT respon a unes preguntes per saber una mica d'aquesta nova formació de dos músics, en Joan Cardoner (LGP) i l'Hector Llauradó (DELAWARE).

1. Com neix la idea?.
La idea sorgeix d'en Joan quan va posar un anunci on buscava cantant per realitzar un projecte acústic. Quan ho vaig veure vaig enviar-li un mail amb gravacions meves, ja que feia temps que tenia ganes de cantar en acústic. A partit d'aquí ens vam posar en contacte, vam començar a parlar i el següent pas, ja l'estàs veient.

2. Només seran versions de bandes de Rock i de Heavy?.
Inicialment aquesta és la idea, ja que és la música que hem escoltat tota la vida i és la que ens motiva més encara per versionar-les en format acústic.

3. Quan us veurem en directe?.
Doncs molt aviat, de fet ja estem tancant dates que les anunciarem en breu.

4.Teniu pensat fer alguna gravació?.
De moment no ho tenim pensat. La nostra idea principal és tocar en el màxim de bars i petites sales, però no ho descartis, mai se sap per on poden anar les coses.

5. Penseu agafar més músics?.
No. És format totalment acústic. Guitarra i veu. Volem una història amb caire molt íntim i distès.

6. Penseu que, pels músics, una bona opció és fer versions per que atrau més públic a les sales i la seva atenció al que passa en tot moment a l'escenari?.
Sí que és veritat que avui en dia estan de moda els grups tribut i surten molts. però penso que si hi ha talent i un bon ambient dalt l'escenari, es pot captar igualment l'atenció del públic.

7. Gràcies per l'entrevista, si voleu dir qualsevol cosa més abans de finalitzar, endavant.
Només agrair-te que ens dediquis un trosset del teu temps, i a la resta només dir-vos que estigueu atents a les dates que anunciarem d'aquí a poc, i animar-vos a venir als concerts que de ben segur us divertireu!!.
FINS AVIAT!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada