dilluns, 23 de juliol del 2012

"THE ZEN", METAL BARCELONÍ.

El Cafè Metal entrevista a un grup jove dins del panorama català, es diuen THE ZEN i el formen: Toni González (veu), Xavi Diví (guitarrista solista/veu), Aleix Costa (guitarra rítmica), Nico Bassó (baix/corus) i Jordi Farré (bateria). Esplugues de Llobregat.

1. Quan i com neix la banda?
Oficialment The Zen va neixer durant setembre de 2010, com a resultat de la dissolució del grup Assalt 43 (Hardcore/Punk/Metal). Els quatre membres fundadors(Xavi, Josep, Aleix, Nico) haviem tocat junts anteriorment en varies bandes i projectes de hardcore/punk entre 2004 i 2008 paral·lels a Assalt 43. A l'abril de l'any passat vam incorporar al Toni com a vocalista principal i el Jordi entrà quan el nostre primer bateria, Josep Grau, va abandonar el grup després de gravar l'album a mitjans de 2011. 

 2. Quines influències teniu?
Realment en tenim moltes, des del death-metal melòdic/simfònic fins al punk i el hardcore, passant pel heavy, thrash i el power. Tant en la part instrumental com en la vocal variem en registres i mirem de ser versàtils en aquest aspecte, utilitzant principalment els guturals i ocasionalment veus melòdiques.

3. Quan us podem veure en concert?
A partir d'aquest octubre començarem a tocar en directe, després de presentar el nostre disc a Esplugues del Llobregat; aviat afegirem noves dates per Catalunya, esteu atents!

4. Teniu pensat fer un vídeo clip de presentació?
Si, estem començant a planificar i detallar el que pròximament serà el nostre primer videoclip d'un dels temes del nostre primer àlbum. la idea és tenir-lo preparat abans de la presentació i poder gravar-ho tot durant l'estiu.

5. De que parlen les lletres?
El nostre primer disc, "Somewhere on Earth", és líricament conceptual, tot el disc parla de la mateixa història: El cicle de la vida i l'aventura d'una ànima, interpretada com un viatger, en el transcurs entre el mateix moment de la seva mort i la reencarnació final. Les experiències per les quals passa a cada nivell, descrit en primera i tercera persona on el viatger pren i perd la forma, reciclant-se cada vegada, travessant dimensions, el cosmos i el propi temps, arribant a ser testimoni del final d'un Univers i formant part del inici del següent, i concloent al seu mon d'origen, la Terra, tancant novament el cicle. Bàsicament es una llegenda amb un context budista, mesclant aventura i ciència ficció. 

6. Com definiríeu la vostra música?
Ja que barregem prop de 10 estils i sub-estils, almenys en aquest disc, es complicat perquè literalment cada tema és diferent, però la podríem definir com una música potent i melòdica dins una atmòsfera positiva, amb varis tocs místics en alguns temes i èpics a d'altres.

7. On es poden escoltar les vostres cançons?
Els primers temes que hem penjat es poden trobar a myspace i Youtube, ambdós es pot accedir des del nostre Facebook. La resta del disc es podrà escoltar a partir d'aquest setembre!

8. Per acabar, voleu dir quelcom més?
Moltes gràcies pel vostre interès i esperem que us agradi el disc!
Salut i Metal!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada