divendres, 4 de novembre del 2011

DES DE TARRAGONA "ANKOR".


Desde terres tarragonines una de les poques bandes de metal amb veu femenina del nostre país. Són els ANKOR i presenten el seu nou treball "My own my angel" en David, un dels components, respon a unes preguntes: 

1. Quant neix ANKOR?.
ANKOR neix al 2003 als Pallaresos, un poble de la província de Tarragona, entre un grup d’amics de tota la vida, però no es fins al 2004 quant fem el nostre primer concert i enregistrem la primera maqueta, cantada en castellà.
2. Expliqueu una mica com va anar la gravació del nou disc.
La gravació va començar a finals del 2010, ens ho vam prendre amb calma ja que volíem que tot sortís rodó, tot i així ho portàvem tot ben preparat i estudiat. L’experiència de gravar a estudi es indescriptible, hi ha moments molt divertits i aprens molt com a músic.

3. Quines són les influències?.
Sempre diem que la nostra principal influència es la música en general, no ens tanquem a cap estil ni gènere, tot i que ens agrada molt el metall provinent d’Amèrica, com Avenged Sevenfold, Killswitch Engage, o del nord d’Europa com Within Temptation, In Flames o Nightwish.
4. Com es definiria l'estil musical de la banda?.
Nosaltres creiem que Metall Melòdic, encara que segons qui ens escolti pensarà un altre nom o gènere, cadascú o veu de forma molt subjectiva.
5. Cantar en castellà, ara en anglès, amb quin idioma us sentiu més còmodes i amb quin us quedeu definitivament al grup?.
Ens quedem definitivament amb l’ anglès, ja que ara mateix ens sentim molt còmodes així i creiem que queda més acord amb la nostra música actual. També esperem poder arribar a més públic d’aquesta forma.

6. Banda formada, disc en el carrer i ara què?.
Ara a presentar la nostra música per tot arreu on ens deixin, intentant arribar a tots els seguidors del rock en general. També estem preparant la propera gravació del nou vídeo, després del primer que està sent un èxit.

7. Felicitats pel clip "Remaining", què tal l'experiència?.
Doncs inmillorable. Gravar un vídeo a Suècia en un dels millors estudis del món, com son Revolver Studios va ser increïble. El tracte de la gent, sobre tot del director Patric Ullaeus, ens va fer sentir com a casa, hi tornarem aviat segur!
8. Teniu properes dates de concerts?.
Ara mateix tenim dues dates a Barcelona, el 19 de novembre amb Saurom a la sala Apolo II i el 3 de desembre a la sala Mephisto amb Döria, 13 Tries i Sombras. Estem preparant més dates a diferents ciutats espanyoles y començant a mirar al estranger.

9.Com és un directe dels ANKOR?.
Intentem ser contundents, enèrgics i propers amb el públic. Fidels al disc, sense deixar de banda les sorpreses dels directes. Millor que ens vingueu a veure i ho comproveu vosaltres mateixos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada