dijous, 19 de maig del 2011

"SETGE", BLACK-DEATH EN CATALÀ QUE RESPIRA CANVIS.

"Cecs de ràbia, cecs de dolor", és el nom del treball dels catalans SETGE. En JOSE, el bateria i un dels fundadors de la banda respon a unes preguntetes.

1. Suposo que molt contents amb el nou treball de la banda, què tal l'experiència a l'estudi de gravació?.

L'experiència va ser molt bona. Als AXstudios és molt fàcil treballar, ja que Mr.Ax és molt flexible quan veu que portes bones idees. Molt contents amb el só i amb el resultat final.

2. Anades i vingudes de músics a la banda, ja la tenim completa?.

Doncs Toni, que va... Hores d'ara Aamon ens ha comunicat que ho deixa. La veritat és que és molt difícil mantenir una formació estable tal i com estan els temps... Només quedem de la gravació Alex i jo (guitarra i bateria) han entrat nous a la banda Josep, guitarra que tocava en Kosto Änd Full. David, que toca el teclat i és director d'orquestra a Sabadell, i ha entrat fa no res Carles Perarnau, com a baixista fixe de la banda. Llavors ara estem per la feina de trobar cantant. Així que si voleu podeu enviar-nos un mail.

3. Quan fa que existeix SETGE?.

Doncs Aamon (Lluís) i jo vàrem començar aquesta historia a principis del 2008.

4. Les influències musicals de la banda?.

Buf... Cada vegada em costa més respondre a aquesta pregunta. En general tenim moltes moltes influències, totes dintre del metal, però hem aconseguit tenir un estil propi a l'hora que qualsevol escolta un tema nostre sap que és SETGE.

6. Com a rebut la crítica el CD?.

En línies generals molt favorable, malgrat que a mi personalment me la pela si ve de mitjos de comunicació comercials (amb tot lo que això comporta). Arriba un moment que, o vius d'això, o fas lo que t'agrada. I nosaltres estem per la labor de lo segon...

7. De què parlen les lletres?.

Les lletres de Lluís son més de sensacions personals. Molt properes al Doom, la veritat. Les meves són més existencials... Més del dia a dia, però amb moltes metàfores i intento que no caiguin en tòpics ni siguin típiques.

8. Quins són els propers concerts?.

El dia 4 de juny al festival de Bellcaire. És l'ultim amb Lluís (Aamon). De fet, tenim per concretar molts concerts, però ara que tenim que canviar de cantant, volem aprofitar per donar un canvi radical a la posada en escena, i això portarà algo de temps. Qualsevol que vulgui contactar amb nosaltres per tocar també pot escriure a setge@hotmail.com

9. Abans d'acomiadar l'entrevista vols dir quelcom més?.

I tant! Moltes gràcies Toni per el teu suport a l'escena de Catalunya de metal. Encara queda gent que fa coses desinteresades. Merci!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada