dilluns, 7 de febrer del 2011

"AVALOT", PRESENTEN "ARRELS".

Poquetes bandes de Metal utilitzen el català a les seves lletres, una d'elles ve de Reus, es diuen AVALOT i gaudeixen de nou treball discogràfic que porta per nom "Arrels". L'ALBERT SAMARRA respon a unes preguntes de EL CAFÈ METAL. Si encara no els coneixes, a què esperes per descobrir-los?.

1. Per què el nom: "Arrels" en aquest nou disc dels AVALOT?.

Doncs "Arrels" per que era una manera d'expressar com la música a sorgit de tots nosaltres i a la vegada representar les bases per a una cosa que ha de seguir créixer.

2. On es pot trobar aquest disc?.

Actualment es pot comprar a centres comercials com MediaMarkt (Tarragona, Girona, Sant Cugat...) i properament a Fnac i El Corte Ingles. També a la tenda Disco 100 de Barcelona. Recomanem a qui no el trobi que el demani a la seva tenda de discos. També es pot aconseguir en format digital a tendes com iTunes, Amazon, play.com, etc...

3. Com va ser l'experiència de la gravació?.

Doncs molt positiva, es la primera gravació que em realitzat en un estudi i em notat la diferència amb les nostres anteriors gravacions autoproduïdes per nosaltres. La forma de fer, els medis per a la gravació, la panificació dels temes.

4. Teniu pensat fer un videoclip com el que veu fer amb "Licantropia"?.

Sí, però de moment es un tema que esta en segon pla, ara mateix estem centrats en el tema de concerts, merchandise, promoció, ...
5. Quin tema podríem dir que representa tot el disc. O quin és el que més us agrada, o quin és el "hit"?.

No et sabria dir cap cançó en concret. Crec que "Arrels" esta format per molta varietat de temes, cada un de nosaltres té les seves preferències.

6. Com tenim l'agenda de concerts?.

Doncs estem intentant tancar dates properament, ja que ens interessa molt poder presentar el disc com a més municipis millor, però la cosa esta difícil actualment...

7. Com veieu l'escena metàl·lica a terres tarragonines, noves bandes, més concerts, sales....?.

A Tarragona crec que en els darrers anys estan sortint bandes de molt bona qualitat i amb molt de talent en tots els estil del metal, el problema es la hora trobar llocs a on poder tocar, es per això que s'agraeix molt la existència de col·lectius com la Rosa Metàl·lica o el grup CastellHell que potencien la escena.

8. Moltes gràcies per respondre, us desitjo molta sort amb el disc i si voleu dir alguna cosa més abans de terminar, endavant.

Et volem donar les gràcies per el teu recolzament i dir que tothom qui es vulgui interessar per la nostra música ens pot trobar a la web i myspace, també a Facebook o Twitter. Salut i Metall!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada