dimarts, 11 de gener del 2011

ENTREVISTA A "TABÜLA".

Carlos, un dels components de TABÜLA, una banda de Metal barcelonina que acaba de treure un disc "El camino del caos", respon a un petit qüestionari.

1. Felicitats per aquest "El camino del caos". Contents pel resultat final del disc?.
Gràcies! La veritat es que estem molt satisfets amb el disc, ja que creiem que ha quedat bastant ben reflectit el só i la duresa que transmetem als concerts.

2. Parlem una miqueta de les influències de la banda.
Ufff, el ventall és molt ampli...queden clares influències com Soulfly, Hamlet, 16 Crazyfists, Crowbar, etc...però cadascú de nosaltres escoltem música força variada, no només metal, que pot anar del Hip-hop a l'electrònica, passant pel reggae, rock dels 70...

3. L'anada i tornada de músics fa que moltes vegades doni ganes de llençar la tovallola, és el vostre cas?.
Doncs creiem que no es el nostre cas, ja que els canvis pensem que es fan per millorar! Sempre que hi ha un canvi a la formació has de pensar que són influències i personalitats noves que sempre són una injecció de motivació.

4. Explica'ns una mica l'experiència de la gravació del disc.
Gravar és tot un món...Moltes hores d'assajos previs, buscar un estudi que s'avingui a les teves necessitats com a banda (tant en só com en el tema econòmic, que el cd està auto produït!!!), una bona masterització i que tot quedi ben reflectit en un bon disseny del CD.

La gravació es va fer al estudis Álamo, sota les ordres d'en Wero, guitarrista de The Eyes, y Read My Lips. Un professional exel.lent que ens va fer sentir com a casa i va aconseguir un só acollonant...Per rematar la feina vem portar el màster a Madrid, on Pablo Iglesias, li va donar aquest acabat tan pesat i cru.

5. En el difícil món de l'underground barceloní, trobeu que amb els anys heu fet nous seguidors i que guanyeu pes dins de l'escena Metal?.
Creiem que anem avançant, ja que cada vegada més ens trobem amb gent als concerts que et venen a veure perquè t'han sentit pel Myspace, a través d'algú, per entrevistes com aquestes.La veritat es que també ajuda molt el bon rotllo entre bandes i el fet de tocar amb gent de tot arreu.

6. Com és un directe dels TABÜLA?.
És com un cop de puny, cru, pesat, energia en estat pur, un trenca-colls....ha, ha,ha...És millor que ens vingui la gent a veure i en tregui les seves pròpies conclusions...

7. Com es pot aconseguir "El camino del caos"?.
A través dels concerts i per vies com Myspace o Facebook...sempre en contacte directe amb nosaltres, coses de l'auto producció.

8. Qualsevol cosa que vulguis dir per acomiadar l'entrevista, endavant.
Doncs res, agrair-vos aquesta oportunitat per donar-nos a conèixer i per ajudar a les bandes com nosaltres, currants del metal!!!

Ens podeu trobar al nostre myspace i al Facebook.
Ens veiem al proper concert!!!!

Molta sort amics i a fer malbé les oïdes allà on aneu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada