dijous, 17 de juny del 2010

RECORD DELS "SANATORIUM".

En SALVADOR PÉREZ, músic i oient del programa EL CAFÈ METÀL·LIC,  m'ha fet arribar la següent reflexió que vull compartir amb tots vosaltres:

 "Et passo un grup que va sorgir al Prat a mitjans dels 90 i, per mi, la millor banda que va sortir d’allà. Es deien SANATORIUM i feien Thrash Metal. Tenien una maqueta on barrejaven Anglès i castellà, no molt clara, però un dia van gravar aquest EP que, per a mi, es increïble. Sobretot perquè està gravat a mitjans dels 90 quan encara no hi havia la tecnologia que a dia d'avui encara segueix sonant collonut, les bateries es l’unic detall on pequen perquè es nota massa q son programades, però et pares a pensar i en aquella època no es feia servir aquestes coses, o sigui q doncs era innovació.
Aleshores no hi havia Internet, ni photoshops ni hòsties d’aquestes, i es van plantar amb cd molt professional.

Els he buscat per Internet moltes vegades Peró mai he trobar referència alguna, el grup es va separar abans del bum d’internet. Així que he buscat entre els cds antics i he decidit pujar-lo al megaupload perquè els bons grups no s’han de perdre.

Em sembla que aquest EP el van treure allà pel 96, o sigui q això q et passo, te en compte, es una gravació d’una banda amateur de fa 14 anys. "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada