divendres, 26 de setembre del 2008

SLIPKNOT "All hope is gone".

Nou treball de Mr. Corey Taylor i companyia. Amb tres discos i dos dvd's a l'esquena ens presenten un disc amb 12 temes.

El cd comença amb una intro d'un minut quarant-vuit segons que va de menys a més volum amb un final de bateria. Una introducció senzilla i ben trobada per escalfar motors. I així és, el següent tema del disc "Gematria" dispara canonades de mala llet. La cosa pinta bé. Pels amants de la canya d'aquests americans, a destacar els següents temes, a part del mencionat, "This cold black" i "All hope is gone". On la veu és uniforme i la música plena de ràbia.
Ara, que si prefereixes l'estil més intergrista de la banda pots gaudir de "Sulfur", o "Psychosocial" on reuneixen ésperit del grup: duresa i una combinació vocal agressiva amb tornades més netes i melòdiques. Com aquests, trobaras més en el disc. Però també el grup busca altres camps com l'experimentació musical en el tema "Gehena" on es mouen amb melodies i sons foscos molt propers al gothic. "Snuff", una balada que comença amb guitarra i veu on poc a poc es van sumant instruments sense perdre el to tranquil de la cançó. El tall "Vendetta", que voleu que us digui, és un rock amb pinzellades que hem recorda a una mica a Marilyn Manson. A mi em sobren temes d'aquest disc i tot que no acabo de gaudir amb els grups que canvien els registres de veu, reconec que el frontman Taylor, és un bon cantant i que aquest estil vocal és força atractiu per a molts. La percusió i bateria no passen desapercegudes en cap moment, un dels reclams d'aquesta banda. Les guitarres aconsegueixen riffs directes i en ocasions brutals, "solos" ràpids i melòdics. L'estil que tenen atrau a les generacions més joves fent que SLIPKNOT s'obri pas dins d'èlite del Metal.
Sabent que la formació són 9 persones i que últimament algunes d'elles han estat involucrades en altres grups i/o projectes diferents, alhora de preparar aquest treball les idees que portaven cadascú s'han posat a sobre la taula amb el productor Dave Fortman i hauran fet neteja i conversió fins el resultat final. Quan hi han tantes idees per fer un cd i es porten a la pràctica, el resultat final del disc és una barreja on tots els músics quedan contents, però costa molt per l'oient fer-se una idea clara del treball final. Per que no és uniforme. Sembla que escoltis un "medley" d'estils. Destacar el llibret del cd, molt bones fotos dels integrants de la banda...si t'agrada la por.

1 comentari: