dissabte, 16 d’abril del 2011

SUSPÈS EL METALFEST DE MONTBRIÓ DEL CAMP.

El dia 30 d'abril era el METALFEST OPEN AIR 2011 a Montbrió del Camp (Tarragona) amb les bandes: Laments of Silence, Liza, Exekution, Inmoonere, Bourbon Society, Everfrost, Mindtorturer i Ashen Crows.

Els organitzadors són els companys de CASTELLHELL. Per raons extraorganitzatives, més bé polítiques, aquest festival musical amb bandes de casa nostra i esperat per tota la parroquia metàl·lica de les terres tarragonines, suspèn l'acte. Podeu llegir el comunicat en el següent grup del facebook.


Part del comunicat:

"...No vam voler creuar-nos de braços i avui mateix hem acudit a altres Ajuntaments, els quals ofereixen dates per passades les eleccions i fins a juliol. Doncs bé, la festa queda suspesa, però la mantindrem en espera de trobar un recinte adequat per a traslladar-la en una altra data.

Volem donar les gràcies en especial als joves de Montbrió, per haver estat tant atents tot aquest temps, ja que no va ser gens fàcil tenir-ho tot el dia. Aquests tres mesos hauran valgut la pena ;) Una abraçada, gent. També demanar disculpes a tots vosaltres per les molèsties que puguin causar, en especial als grups que s'oferien a participar de forma des interessada i per crear escena, festa i música de veritat; i per tots aquells que doneu suport a la causa.

Ah! I estem mirant de muntar una Concentració a Montbrió per a deixar al govern al mateix nivell que ens trobem.

A la vostra disposició per a qualsevol tipus d'informació, assessorament o dubte." Castellhell.

1 comentari:

  1. Patètic, el Metal guanyarà!!! Castellhell ha posat en marxa la tercera edició del seu festival orígen i promet bastant!! Salut

    http://www.facebook.com/event.php?eid=186500558063053#!/event.php?eid=186500558063053

    ResponElimina