dimecres, 25 de novembre del 2009

RELICS - "Relics".

Ja tenim lo nou d'aquest grup barceloní, un cd ple de heavy-rock de cap a peus. Poques bandes aposten per aquest estil, però ells sempre han estat fidels. Es recomana escoltar treballs anteriors del grup com "Encara estàs a temps".

Alguna vegada he sentit que eren els hereus del grup Sangtraït, però crec que RELICS no han de caure en comparacions i tenen ben clar el seu camí musical. És molt personal.

Aquest disc entra molt bé. 10 temes en català ben treballats amb molt bones melodies. I com tantes vegades ha passat en aquest país, no es dóna peu a aquestes bandes que tranquil·lament es podrien sentir a les emissores més grans de la FM, potser pq no hi ha recolzament o voltors al darrera i sempre hem de sentir les bandes de sempre, els mateixos canta-autors, els èxits de tota la vida. No estem parlant de Brutal-death, black metal o d'altres estils del Metal Extrem, només d'una banda de heavy en català que podria arribar a molta més gent i sortir de l'underground. També s'hauria de saber si això és el que vol la banda.
De totes maneres, és un disc que s'ha d'escoltar i gaudir. Molt bona feina, nois!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada