dilluns, 20 de febrer del 2012

ENTREVISTA A "LEAVES".

En Jordy respon a unes preguntes sobre la banda barcelonina LEAVES:

1.Quan fa que existeix LEAVES i on es va formar?
Hola, en primer lloc gràcies per dedicar-nos aquest espai. 
La actual formació de LEAVES, amb la Raquel com a cantant, estem junts des del 2008 més o menys, encara que alguns de nosaltres ja portem junts des de fa una pila d’anys en diferents projectes que han acabat desembocant en Leaves. Tots el components som nascuts al Baix Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i Abrera (la Raquel)
  
2. Com definiríeu la vostra música?.
És una barreja de calidesa i contundència. És una música que surt de molts estils, ja que cadascun del components aporta la seva forma de tocar i influència. Jo sempre dic que és una musica de qualitat i encara que no t’agradi el nostre estil, crec que es pot escoltar sense problemes.
  
3. The Gathering podria ser el màxim referent en el vostre estil?.
No ho crec, encara que ens agrada molt, crec que hi ha una diversitat molt gran de influències com per dir que The Gathering es el nostre màxim referent. Si demanessis a cadascun del components del grup el seu màxim referent crec que ningú diria The Gathering. Encara que entenem que, el fet de tenir una veu femenina no operística pot acabar remetent a Anneke...
  
4. Quines són les influències?.
Hi ha part del grup que ha crescut amb, Anathema, My dying bride, paradise lost, i d'altres Pearl Jam, Björk, fins a Tool, Opeth....etc...... com parlàvem abans, les influències són molt variades...
  
5. On es pot escoltar i/o escoltar la vostra música?.
A Myspace i Facebook principalment i si hi ha algú interessat en el disc, contactant al correu electrònic leavesbch@hotmail.com nosaltres fem l’enviament… A part tenim pàgina a Muiskaze, Overplay, Reverbnation…Avui en dia s’ha d’intentar estar a tot arreu a internet… Deixem el link del myspace  i un link a un dels vídeos que podeu trobar al Youtube… Podeu buscar la nostra pàgina de Facebook (leavesbcn) i contactar amb nosaltres per qualsevol cosa!

6. El primer treball va ser While the light continues spinning en l 2010, treballeu en el que serà el segon disc?
Si, ara estem treballant en nous temes al mateix temps que continuem presentant el primer disc en directe, ja en portem 3 que podrien acabar entrant al segon disc ja de cara al proper any. Algun d’ells ja l’hem presentat en directe
   
7. El vostre estil sembla prou definit. Penseu experimentar nous sons, noves estructures en els propers temes?.
Si, de fet ja hem preparat algunes cosetes noves als nous temes, crec que el proper treball serà una mica diferent.
Estem fent nous temes molt mes “agressius” que estan molt be, y també volem fer alguna cançó una mica diferent, però això serà una sorpresa que haurà d’esperar.
  
8. Com tenim l'agenda de concerts?.
El dia 03/03/12 tenim un concert a Tarragona la sala vaqueria, amb Swarm, que és un grup amic nostre que ho fan molt be, També tenim alguna cosa al març a Igualada però encara no tenim la data exacta. I estem mirant de sortir fora d’Espanya, Suïssa, Alemanya, encara que no hi ha res tancat, volem fer alguna sortida per veure la resposta del públic europeu. Ja que el panorama musical nacional la veritat esta molt malament.


  
9. Per acabar, si voleu dir quelcom més?.
Gràcies per la vostra atenció i aquesta oportunitat de donar-nos a conèixer al vostre públic i ja sabeu, esteu invitats a entrar a les nostres pàgines d’internet per seguir els nostres passos i a veure si ens podem trobar en algun dels propers concerts… Salutacions i keep rockin’!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada